Home Животна средина

Животна средина

“Задавени” стебла во урбаното зеленило – лоша практика лесна за решавање

admin
0
0
0
“Задавени” стебла во урбаното зеленило – лоша практика лесна за решавање, за да се спасат бројни индивидуални дрвја, инаку пред непосредно уништување Кирил Сотировски