Home Животна средина Научна конференција – ВО ЖИВО
https://www.youtube.com/watch?v=0njGCLoNKTY
  Previous Video Употреба на алтернативни горива во цементна индустрија - чекор кон одржлив развој
  Next Video Персонална изложеност на суспендирани честички во урбаните центри во Македонија - Колку сме изложени навистина

Научна конференција – ВО ЖИВО

0
0

Научна конференција “Аерозагадување на градовите во Р.М. кои се решенијата?