Home Животна средина “Задавени” стебла во урбаното зеленило – лоша практика лесна за решавање
  Previous Video Управување со квалитет на воздух во Република Македонија
  Next Video Дисперзионо моделирање

“Задавени” стебла во урбаното зеленило – лоша практика лесна за решавање

0
0

“Задавени” стебла во урбаното зеленило – лоша практика лесна за решавање, за да се спасат бројни индивидуални дрвја, инаку пред непосредно уништување

Кирил Сотировски

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *